poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 8/10
(3 szavazatokat)

éVAD: 1

RéSZ: 87

TARTALOM ISMERTETő

Zlatan je ozlijeđen i bez svijesti nakon prometne nesreće. Ne misleći na sebe, Stipan ga odlučuje s didom Akrapom odvesti u mjesto da ga Luce pregleda.
U mjestu ih ugleda Janko koji im pomaže te dovode Zlatana k Luci, koja utvrđuje da Zlatan ima potres mozga i moraju pričekati da prođe noć da vide hoće li ga trebati voditi u bolnicu.
Zvone poziva policiju na groblje da ih uvjeri kako je ponovno vidio Stipana, a njima prekipi i vode ga u stanicu na hlađenje.
Anđela ujutro shvati da ni Zvone ni dida Akrap nisu proveli noć kod kuće. Zbunjena, odlazi Luci u ordinaciju gdje se šokira kad ugleda živog Stipana. Alarmira cijelo mjesto, koje se okuplja pred ordinacijom.
Janko zove Aljošu i Vinka da mu pomognu uvjeriti Stipana da pobjegne, ali on to ponosno odbija i odlučuje se suočiti sa mještanima.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • The Sommerdahl Murders (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
  • Született detektívek (2010)

    image
    A helyszín Boston, ahol Jane Rizzoli nyomzó és barátnője, Maura Isles igazságügyi orvosszakértő közösen oldanak meg különböző bűnügyeket és felderítetlen...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó apját meggyilkolják, a nyomozó visszatér otthonába, Hawaiiba, hogy felkutassa apja gyilkosát....
  • A gonosz mosolya (2016)

    image
    A non-fiction crime drama uniquely telling stories with a combination of Dramatisation, home video and documentary style material.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.