poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 59

TARTALOM ISMERTETő

Stipan, Ivka, Aljoša i Stipan odlaze u Zagreb kako bi pokušali spriječiti gradnju ceste mitom.
Aljoša i Vinko imaju uobičajene prepirke dok je Stipan sve zabrinutiji. Aljoša ih dovodi u ministarstvo gdje traži pomoć od Lovre. No, svi se iznenade kada vide koga je Lovro doveo kao vezu.
Zvone počinje s pripremama za proslavu dana Zaglava, a Anđela se pokušava domoći glazbene kutijice u kojoj je didina štedna knjižica s milijunima. Napokon saznaje da je kutija kod Matije te se nađe u problemu kako kutiju vratiti.
Janko odlazi pomoći na pumpi gdje nalazi Josipovu bilježnicu i shvaća da je Josip zaljubljen u Matiju. Josip je posramljen i moli Janka da ga ne otkrije Matiji.
Mirjana očitava lekciju mještanima koji nisu stali uz Stipana, a Lara obavještava Vesnu što se događa u Zaglavama.
Milica vježba ples s Matom koji se pri tome ozlijedi, a Šank krivo protumači da njih dvoje imaju ljubavnu aferu.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • The Sommerdahl Murders (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó apját meggyilkolják, a nyomozó visszatér otthonába, Hawaiiba, hogy felkutassa apja gyilkosát....
  • NCIS: Los Angeles (2009)

    image
    The Naval Criminal Investigation Service's Office of Special Projects takes on the undercover work and the hard to crack cases in LA. Key agents are G. Callen and...
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    A helyszín az 1920-30-as évek Berlinje, mely a radikális változások korát éli, beleértve a gazdaságot, politikát, kultúrát és a bűnözést is. Rath felügyelő olyan...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.