poster

Survivor

Survivor (2022)

reality | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 7/10
(3 szavazatokat)

éVAD: 1

RéSZ: 24

TARTALOM ISMERTETő

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u "Survivor" stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja!
S ciljem da dođu do samoga kraja, kandidati će na izoliranom tropskom otoku u Dominikanskoj Republici pokušati nadmudriti i nadigrati jedni druge kako bi što dulje izdržali u natjecanju, a na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni samima sebi. Dvadeset odvažnih kandidata bit će podijeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uvjetima i pravilima, a gledatelji će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kandidata te njihovu prilagodbu nemilosrdnim okolnostima i promjenama na otoku.

Fényképek

SurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivor

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Botched (2014)

    image
    Horrible plastic surgeries gone wrong are looked at by two of California's best plastic surgeons.
  • Rock the Block (2019)

    image
    Spotlights the Power Reno professionals as they infuse the houses with their distinctive signature style.
  • A jövő cukrászai (2010)

    image
    "A jövő cukrászai" epizódjaiban maga a "Tortakirály" teszteli a jövő nagy cukrásztehetségeit. A versenyzőknek teljes cukrász- és díszítő tehetségüket be kell...
  • Home Town (2016)

    image
    Ben and Erin Napier work with each other to change old homes into dream homes.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.