poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 48

TARTALOM ISMERTETő

Martin u strahu od Stipana otkriva pred cijelim mjestom da ga je Zvone natjerao na prosidbu Matije. Stipan je zadovoljan javnom sramotom Akrapa i vraća se na imanje. Anđela se ljuti na Martina i Zvonu, koji odluči da Martin mora biti kažnjen.
Luce i Janko provode dan u njenoj sobi, potpuno zaljubljeni. Janko odluči otići po hranu, no uhvati ga policija pod sumnjom da je opljačkao gostionu.
Janko se kune Lari da nije kriv za pljačku i ona shvaća da postoji samo jedna osoba koja je mogla ukrasti novac i naušnice.
Vinko i Aljoša dolaze se suočiti s Rokom, no kamatari ih preduhitre. Oni ih prate te odlučuju i protiv svoje volje spasiti Roka.
Dolazi do tučnjave u kojoj Aljoša i Vinko izvuku kraći kraj, a koju Roku iskoristi za bijeg. Vinko i Aljoša moraju se vratiti pješke u Zaglave no, kad dođu pred policiju, saznaju da su zakasnili.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Nyomozás Velencében (2000)

    image
    In each story, Venetian detective commissioner Guido Brunetti investigates and solves one or more crimes, usually including murder, in the doges' city, with some...
  • Született detektívek (2010)

    image
    A helyszín Boston, ahol Jane Rizzoli nyomzó és barátnője, Maura Isles igazságügyi orvosszakértő közösen oldanak meg különböző bűnügyeket és felderítetlen...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó apját meggyilkolják, a nyomozó visszatér otthonába, Hawaiiba, hogy felkutassa apja gyilkosát....
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.