poster

Survivor

Survivor (2022)

reality | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 12

TARTALOM ISMERTETő

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u "Survivor" stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja!
S ciljem da dođu do samoga kraja, kandidati će na izoliranom tropskom otoku u Dominikanskoj Republici pokušati nadmudriti i nadigrati jedni druge kako bi što dulje izdržali u natjecanju, a na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni samima sebi. Dvadeset odvažnih kandidata bit će podijeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uvjetima i pravilima, a gledatelji će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kandidata te njihovu prilagodbu nemilosrdnim okolnostima i promjenama na otoku.

Fényképek

SurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivor

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Kourtney and Kim Take Miami (2009)

    image
    Sisters Kourtney and Khloe Kardashian of Keeping Up With the Kardashians are ready to take center stage in the sizzling new series Kourtney and Khloé Take Miami....
  • Shopping Queen (2012)

    image
    5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
  • Exek az édenben (2014)

    image
    Eight single guys and girls head to the beach looking for love. However one by one, their idea of a holiday romance will be ruined as their ex's turn up.
  • Die Geissens - Eine schrecklich glamouröse Familie! (2011)

    image
    The Geissens is a series from the genre real-life, in which the jet-set life of the millionaire couple Carmen and Robert Geiss and their daughters Davina Shakira...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.