poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 14

TARTALOM ISMERTETő

Janko se budi pored Valentine i odmah zažali. Kako bi je se riješio, odvodi je najprije u kuću Gotovac, no umjesto da poslije ode za Zagreb, Valentina odluči pomoći Janku.
Luce moli Zlatana da je nauči voziti automobil, na što on pristaje, iako mu nije drago što je više neće voziti pacijentima.
Ivka bezuspješno uvjerava Stipana da mu Aljoša nije sin. No, Stipan ne odustaje, pronalazi nalaze u kući Gotovac i odlazi u kliniku te napokon saznaje da je Aljošin otac.
Vinko smatra da mu je krenulo u životu i u poslu. Preko Mate Šušnjara sređuje novi biznis s lancem benzinskih pumpi na kojima će bit restorani.
Vesna natjera Aljošu da odu u općinu ponovno zatražiti vlasnički list kuće, no Marko Šank im se inati. Umjesto da im izvuče vlasnički list, on ga sakriva i odlazi na bolovanje.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Nyomozás Velencében (2000)

    image
    In each story, Venetian detective commissioner Guido Brunetti investigates and solves one or more crimes, usually including murder, in the doges' city, with some...
  • Murdoch nyomozó rejtélyei (2008)

    image
    In the late 1890s, police Inspector William Murdoch takes a new, more scientific approach to solving crimes. Assisted by coroner Dr. Julia Ogden and Constable...
  • Született detektívek (2010)

    image
    A helyszín Boston, ahol Jane Rizzoli nyomzó és barátnője, Maura Isles igazságügyi orvosszakértő közösen oldanak meg különböző bűnügyeket és felderítetlen...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó apját meggyilkolják, a nyomozó visszatér otthonába, Hawaiiba, hogy felkutassa apja gyilkosát....
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.