poster

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec (2020)

életmód | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10

éVAD: 3

RéSZ: 1 - lifestyle emisija

TARTALOM ISMERTETő

Peta sezona potraga za domom i u petoj sezoni prati kandidate u jednoj od najvažnijih potraga, onom za nekretninom koja će postati njihov dom.
Tržište nekretnina sve je izazovnije pa je pomoć stručnjaka uvijek dobrodošla, naročito kad je riječ o iskusnom i uigranom timu. Agenti koji traže nove nekretnine, arhitekti i dizajneri koji ih uređuju kako bi kandidati dobili što bolji dojam, ali i cijeli niz stručnjaka, vođeni Mirjanom Mikulec opet su tu.
U ovoj sezoni čeka nas i nešto što do sada nismo imali - prvu potragu za nekretninom koju bi naš kandidat platio kriptovalutom. Budući da smo takvih upita već imali, Marko Grubišić, agent agencije „Mirjana Mikulec nekretnine“, kojeg ste upoznali u prošloj sezoni povezao se s Electrocoinom, pružateljem ove specifične vrste usluga. Još jedna od novosti koje vas očekuju u petoj sezoni su i nova lica u timu. Uz Mirjanu Mikulec, arhitekta Matka Šimića, agente Sonju Toš i Marka Grubišića, stiže i Karla Petric. Iako je već neko vrijeme dio našeg ureda, tek je nedavno skupila hrabrosti i pridružila nam se pred kamerama. Možemo reći, vrlo uspješno!
Ako ste i vi u potrazi za domom, javite se timu emisije Tražimo dom na nekretnine@mmi.hr i budite dio nove sezone.

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
  • Több mint TestŐr (2017)

    image
    Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával! Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan...
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.