poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

életmód, magazin | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 229

TARTALOM ISMERTETő

Lifestyle emisija Zdravlje na kvadrat , produkcije Euron film & TV, dolazi u novom ruhu pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića. Kroz brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane i drugih aspekata življenja vodit će nas jednom tjedno poznata TV voditeljica Tatjana Jurić. Emisija se bavi otkrivanjem problema iz područja zdravstva, propitivanjem različitih stručnih mišljenja, donose savjete i provjerene informacije od strane stručnjaka i znanstvenika te progovara o pojedincima sa zdravstvenim problemima čije priče mogu biti od pomoći mnogima.

Fényképek

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Szabadidő

    image
  • Esély

    image
    Ma Magyarországon legalább hatszázezer embernek tartósan együtt kell élnie fogyatékosságával. Az Esély, az M1 új, péntek délutánonként jelentkező magazinja...
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.