poster

Hokej na ledu - NHL: Florida - Carolina

NHL

jégkorong, sport | Kanada, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 7/10

TARTALOM ISMERTETő

The National Hockey League is a professional ice hockey league in North America comprising 32 teams-25 in the United States and 7 in Canada. It is considered to be the top ranked professional ice hockey league in the world, and is one of the four major professional sports leagues in the United States and Canada. The Stanley Cup, the oldest professional sports trophy in North America, is awarded annually to the league playoff champion at the end of each season.

Fényképek

Hokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - CarolinaHokej na ledu - NHL: Florida - Carolina

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • X Games

    image
  • UFC Countdown (2008)

    image
    A look at the lives and training camps of UFC athletes as they prepare for the next UFC pay-per-view event.
  • Strongman Champions League

    image
  • Fitness

    image
    Wake yourself up for the new day with some light fitness to get your heart pumping. Simply follow our on-screen instructors to help build a stronger you.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.