poster

Dubine: Potraga za dnom

Dubine (2003)

dokumentum | Horvátország
Rendező: Stipe Božić

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10
(2 szavazatokat)

éVAD: 1

RéSZ: 3

TARTALOM ISMERTETő

Daleko od očiju znatiželjne javnosti, nošeni zanosom vrsnih istraživača, speleolozi ucrtavaju na tisuće metara nepoznatih staza koje vode k središtu Zemlje. Ovo je priča o njima, neumornim i neustrašivim tragačima za dubinama.
Kamera u rukama Stipe Božića prati spelologe koji se spuštaju u jednu od najdubljih jama na svijetu, Lukinu jamu na Velebitu, blizu koje je otkrivena i Slovačka jama. Otkriće ovih dubokih jama i njihovo istraživanje za speleologe je ono što je Himalaja za alpiniste. U jamama, za razliku od planina, što se dubine tiče, ima još mnogo neotkrivenog i nepoznatog. Istraživači nisu pronašli dno Slovačke jame, što daje šansu nadolazećim generacijama istraživača da se okušaju s tajanstvom dubina Velebita.
Animacija i grafika: Željko Marković
Producent serije: Joško Blajić

JáTéKIDő: 30 perc

Fényképek

Dubine: Potraga za dnomDubine: Potraga za dnom

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Vad Kanada (2017)

    image
    We see how the seasons affect animals in their habitat, and how each species cope at that season of the year. Beautiful photography and narrated by Dr. David Suzuki.
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
  • Gut zu wissen

    image
  • Autókereskedők (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.