poster

Financijalac: Poticaj za zapošljavanje

Financijalac (2016)

Nachrichten | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 4

FOLGE: 13

INHALT

Poznati matematičar Toni Milun u današnjoj emisiji provjerava koliko iznose poticaji za zapošljavanje radnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Naveo je primjer gdje radnik ima bruto plaću od 3.750 kn od čega zavod plaća poslodavcu 1.875 kn. U slučaju da poslodavac zapošljava osobu s invaliditetom, ima pravo na poticaje u visini 75% bruto plaće. Milun provjerava i koliki se poticaji mogu dobiti kad nezaposlena osoba odluči pokrenuti vlastiti obrt ili poduzeće.

Moderator: Toni Milun

Fotos

Financijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanjeFinancijalac: Poticaj za zapošljavanje

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.