SAISON: 6

FOLGE: 12

INHALT

Na kraju jedanaeste emisije slavio je Bojanov tim. U ukupnom zbroju Bojan za sada bratu "bježi" za dvije pobjede. Nikako obeshrabrujuće za Gorana i sjajnu ekipu koju je okupio u dvanaestoj emisiji. Na njegovoj strani igraju: tenisačica Ana Konjuh, glumica Anja Matković i glumac Željko Koenigsknecht. U Bojanovom timu - pjevač Jure Brkljača, magičar i iluzionist Luka Vidović i pjevačica Zdenka Kovačiček. Tko će kome servirati as, a kome će asovi ispadati iz rukava? I ovaj put, bit će veselo, a i poučno. Volim Hrvatsku - najbolja zabava za kraj vikenda. Pridružite se i danas Mirku Fodoru, kapetanima Navojec i njihovim gostima u emisiji Volim Hrvatsku.
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Fotos

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.