poster

Što je klasik? Wislava Szymborska

Što je klasik? (2016)

Kultur | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

INHALT

Wisława Szymborska nije voljela putovati, ali stihovi te poljske nobelovke proputovali su sve kutove svijeta. Jedinstvenom poezijom koja se ne da kategorizirati govori o najdubljim problemima ljudske egzistencije na tako jednostavan i razumljiv način da je postala omiljena pjesnikinja mnogima. Neobičnom kombinacijom duhovnosti, empatije i genijalnosti osvojila je čitatelje diljem svijeta. Činila je to i svojom osobnošću, veseljem i humorom koji je znala sjajno koristiti i u poeziji. Njezin svijet približit će nam polonistica Đurđica Čilić Škeljo.
Producentica: Tihana Čuljak
Asistentica redatelja: Željka Šešerko
Redatelj: Mislav Hudoletnjak
Urednica: Karolina Lisak Vidović

Fotos

Što je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava SzymborskaŠto je klasik? Wislava Szymborska

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.