poster

Što je klasik? L. N. Tolstoj - Uskrsnuće

Što je klasik? (2016)

Kultur | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

INHALT

U usporedbi s Ratom i mirom ili Anom Karenjinom, Uskrsnuće je Tolstojev roman koji je pao u zaborav, a u njegovo doba bio mu je najuspješniji i najprodavaniji. Istodobno je zbog njega isključen iz Ruske Pravoslavne Crkve. Zašto je bio revolucionaran? Je li danas aktualniji nego ikad? Kakve veze ima s kršćanskom sektom duhoboraca? Je li se Tolstoj sramio Ane Karenjine? I kako ga je jedino njegova golema slava spasila da ne završi u zatvoru zbog žestokih kritika carske Rusije? O tome razgovaramo s rusisticom Danijelom Lugarić Vukas.

Fotos

Što je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - UskrsnućeŠto je klasik? L. N. Tolstoj - Uskrsnuće

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.