City Folk 2017. Best of - Amsterdam, Dhaka, Ljubljana

City Folk


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

FOLGE: 1

INHALT

CITY FOLK - serijal o običnim, a ipak malo neobičnim stanovnicima europskih i svjetskih metropola jedna je od najdugovječnijih EBU-ovih koprodukcija. U dvadesetoj sezoni emitiranja HRT od ovog ponedjeljka donosi izbor "Best of City Folk" gdje ćemo u osam epizoda otkriti čemu se, primjerice, nadaju stanovnici Ljubljane, što veseli one iz Lisabona ili Haaga, a što pokreće Zagrepčane.
Svaka epizoda vodi nas u tri različita grada, a otvaraju ih Amsterdam, Dhaka i Ljubljana. Son Slot pjeva karaoke u snježnobijelom kaubojskom odijelu, a tek rijetki znaju kako se nosi sa svojom traumatičnom životom pričom. Supruga mu je preminula nakon brutalnog napada susjeda...
Rabik Hasan živi na željezničkom kolodvoru u Dhaki. Promatra vlakove i sanja vratiti se u svoje selo, ali za to nema dovoljno hrabrosti. Neja iz Ljubljane je, pak, najhrabrija tinejdžerica u Ljubljani. Ona je slikarica i pjevačica, no njezin je svaki dan izazov s kojim bi se malo tko mogao nositi.
Otvoreno, iskreno, dirljivo - pred nama se otvaraju priče ljudi koje svjedoče da smo unatoč mnogim razlikama svi jednaki ispod kože.

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.