poster

Hanna, slušaj svoje srce

HANNA, FOLGE DEINEM HERZEN (2010)

Drama | Deutschland

Wo zu sehen
Live Fernsehen Streaming
img
img

SAISON: 1

FOLGE: 57

INHALT

Kad Maja, službeno još uvijek Maximilianova žena, neplanirano bane u Schönrodu, Edith iskoristi Maximilianovu i Majinu svađu kako bi Maju uvjerila da je Maximilian još voli. Hanna s veseljem očekuje lijepu večeru s Maximilianom i iznenada se suoči s Majom. Alexandra je uvjerena da ju je Edith odala Hanni. Misleći da je njihovo prijateljstvo zauvijek propalo, odlučuje upozoriti Hannu na Edith i Oskara te napustiti Schönrodu. No Hanna je i dalje prijateljski raspoložena prema njoj pa Alexandra promijeni prvotnu namjeru. Dana misli da je na pravom putu dajući Jonasu intenzivan osjećaj obitelji. Florianu je laknulo što je između njega i Line opet sve u redu, ali opet se javljaju nesporazumi. Gudrun priznaje da se ne osjeća sposobnom za posao koji joj je Stefan ponudio, ali, osnažena Karlovim riječima, pouzda se u svoje talente i ipak prihvati posao.

Fotos

Hanna, slušaj svoje srceHanna, slušaj svoje srceHanna, slušaj svoje srce 01Hanna, slušaj svoje srce 02Hanna, slušaj svoje srce 03Hanna, slušaj svoje srce 04Hanna, slušaj svoje srce 05Hanna, slušaj svoje srce 06Hanna, slušaj svoje srce 07

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Bolji zivot (1987)

    image
    Trials and tribulations of family Popadic, a typical family of five with their everyday problems.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.