poster

Japan - svjetska kulturna baština: Sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju Kii

World Cultural Heritage Sites in Japan (2004)


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 8/10

SAISON: 1

FOLGE: 5

INHALT

Kumano je područje svetog zemljišta i hodočasničkih putova u gorju Kii. U srpnju 2004. godine uključeno je u popis svjetske kulturne baštine. Od davnih vremena ljudi su se bojali tih neprohodnih šuma na strmim planinskim padinama te su to područje posvećivali molitvama. Priča se da Bog i Buddha prebivaju u gorju Kii, zajedno s dušama preminulih. A živući molitvama iskazuju svoja vjerovanja.
Produkcija: NHK International

Fotos

Japan - svjetska kulturna baština: Sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju KiiJapan - svjetska kulturna baština: Sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju KiiJapan - svjetska kulturna baština: Sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju KiiJapan - svjetska kulturna baština: Sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju KiiJapan - svjetska kulturna baština: Sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju KiiJapan - svjetska kulturna baština: Sveta mjesta i hodočasnički putovi u gorju Kii

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.