poster

Informer

Informer

Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 36

INHALT

'Informer' u ovotjednoj emisiji donosi priču s terena - kako se inspektori odnose prema poduzetnicima koje očito smatraju neprijateljima broj 1? Inspektori često samovoljno tumače propise i odmah kreću u kažnjavanje. A zbog samo jedne kazne poduzetnik može u - stečaj!
Gdje god se okrenete, što god imate u ruci, vjerojatno je riječ o intelektualnome vlasništvu. Naravno, zaštita košta, pogotovo ako se štitite na nekoliko kontinenata. Koliko zaštita stoji i isplati li uopće?
'Informer' propituje i smisao instituta predbračnoga savjetovanja. Ekonomisti su uvjereni kako je to samo još jedan trošak više. Kada bi postojala procjena učinka propisa sigurno bi se tražila alternativa koja nije teret.
U ovoj emisiji ekipa 'Informera' savjetuje kako hobi pretvoriti u biznis. Neki su to učinili iz nužde, neki iz ljubavi, a nekima to nikada nije uspjelo jer nisu bili sigurni koju vrstu tvrtke otvoriti i kako to uopće legalizirati. 'Informer' pokazuje kako!

Fotos

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.