Benutzer-Bewertung: 10/10
(2 stimmen)

FOLGE: 8

INHALT

Hrvatski košarkaški reprezentativac Krunoslav Simon profesionalni je košarkaš koji je karijeru započeo u KK Maksimiru, a kasnije prelazi u KK Zrinjevac te potom u redove KK Zagreba. U međuvremenu preuzima kapetansku traku, a 2008. osvaja svoj prvi trofej Kup Krešimira Ćosića.
Bio je član hrvatske B reprezentacije koja je na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. godine osvojila zlatnu medalju. Zadnjih nekoliko godina redoviti je reprezentativac, a sudjelovao je i na europskom prvenstvu u košarci u Sloveniji kada je Hrvatska osvojila 4. mjesto.
Nakon što je s Hrvatskom na kvalifikacijskom turniru u Torinu izborio nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, 31-godišnji košarkaš odlučio je još dvije godine ostati u milanskom klubu EA7 Emporio Armani.
Da bi nas upoznala s Krunoslavom Simonom, jednim od najboljih hrvatskih košarkaša, Željka Ogresta otputovala je u Milano gdje živi i igra košarku rođeni Zagrepčanin. Na kojim mjestima su bili, kako su se proveli i o čemu su razgovarali poznati sportaš i voditeljica, saznat ćemo u osmoj epizodi.

Fotos

Dva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav SimonDva: jedan u gostima: Krunoslav Simon

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.