Benutzer-Bewertung: 1/10
(2 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 4

INHALT

Trenerica Vitória u medijima objavi da je Ana ozlijedila lakat i da će otići u inozemstvo na rehabilitaciju. Nanda dovodi starijega muškarca na večeru s Jonasom i Cris i predstavlja ga kao svoga dečka. Rodrigo sluša na TV vijest o Aninom putovanju. Nazove je, ali ona mu se ne javi jer je u kupaonici. Rodrigo ostavi poruku na sekretarici. Eva je čuje i izbriše je. Maria odlazi u hotel kako bi razgovarala s Anom, ali Eva joj slaže da Ana nije ondje. Maria susretne Manuelu u predvorju hotela. Manuela je zamoli da javi Rodrigu kad Anin avion polijeće. Rodrigo pokušava razgovarati s Anom na aerodromu, ali Ana je već otputovala. Nanda upozna Rodriga s prijateljicom. On je ljubi, a Manuela sve gleda. Nakon što s Evom stiže u Patagoniju, Ana odlazi u agenciju i raspituje se o postupku davanja djeteta na posvojenje. Manuela ispriča Ani da je vidjela Rodriga s drugom i Ana pada u očaj.
Vrijeme prolazi, Manuela studira psihologiju. Alice prepozna Manuelu na fakultetu i pita je za Anu. Cris se useljava Jonasu. Alice odlazi u Patagoniju Ani i kaže joj da je posvojena i da je Vitória njezina mama. Ana se toliko uznemiri da joj puca vodenjak.

Fotos

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Das Traumhotel (2004)

    image
    Nichtsahnend begibt sich der Abenteuer Markus Winter (Christian Kohlund) nach Thailand, um dort ein wenig Ruhe zu haben. Gerade erst hat er sich von seiner Frau...
  • In aller Freundschaft (1998)

    image
    Die vom MDR produzierte Arztserie handelt vom Alltag in der fiktiven Leipziger „Sachsenklinik“. Was das ZDF in den 80er Jahren mit seiner Erfolgsserie...
  • Emilie Richards (2009)

    image
    Sonntagsfilmreihe nach Geschichten der amerikanischen Autorin Emilie Richards über Liebe, Glück und Sehnsucht in malerischen neuseeländischen Landschaften.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.