poster

Blizanke

Quien Eres Tu? (2012)

Drama | Kolumbien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 88

INHALT

Kad se Iván i Franky napokon sretnu, ne usuđuju se govoriti o svojim pravim osjećajima. Franky kaže da je onaj poljubac bio pogreška, a Iván potvrdi da se to više ne smije ponoviti. Baš dok je bio na izlasku, Charlie ga ugleda jako blizu Franky pa priredi ljubomornu scenu. Bárbara, koja je baš u tom trenutku stigla u hotel, posvjedoči Charliejevu otkazu i optužbama da je Iván još zaljubljen u Franky. Iako Iván sve zaniječe, šteta je počinjena. Charlie se uspio osloboditi posla koji mu je služio kao paravan pa u baru sklopi partnerstvo sa Chancom. Umoran od očeva navaljivanja da se udruže s Benítezom, Felipe se odazove na Julietin poziv, a ona je isplanirala strategiju da ga neprimjetno približi sebi i djetetu. Istodobno Natalia, koja je uspjela domoći se Farinina mobitela, napokon razgovara sa Santamaríjom. Zajednički povežu neke stvari i zaključe da prije suđenja moraju razraditi plan.

Fotos

Blizanke 01Blizanke 02Blizanke 03Blizanke 04Blizanke 05Blizanke 06Blizanke 07Blizanke 08Blizanke 09Blizanke 10Blizanke 11Blizanke 12

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Hautnah - Die Methode Hill (2002)

    image
    Clinical psychologist Dr Tony Hill's uncanny ability to see into the minds of murderers means he finds it difficult to distance himself from disturbing cases.
  • Frühling (2011)

    image
    Katja Baumann is a nurse working in a hospital in Munich. One day as she leaves the hospital she meets Tim Lechner, a young boy who tells her his mother is in the...
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Charlotte Link (1999)

    image
    Reihe mit Psychothrillern und Dramen aus der Feder der deutschen Autorin Charlotte Link.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.