poster

Informer: magazinska emisija

Informer

Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 15 - magazinska emisija

INHALT

U Hrvatskoj je više od 800 tisuća nezakonito izgrađenih objekata, a polovica ih je legalizirana. Oni koji su se pouzdali u slovo zakona pa nisu ni započinjali graditi, ostali su kratkih rukava - svi koji su gradili nezakonito sada su legalizirani; oni koji nisu i dalje ne mogu graditi, jer izgradnja nije predviđena urbanističkim planovima. Informer istražuje - je li to još jedan dokaz da su u zemlji neuređenoga pravosuđa pošten i glup braća?
Nekoliko se dana žustro pisalo o aferi bivšega poljoprivrednog ministra Jakovine i namještanju natječaja za dodjelu europskih sredstava. Vijest se ispuhala, nikoga više ne zanima ni što je s natječajem, ni što je s poljoprivrednicima koji su pošteno prošli na natječaju, ni ima li temelja za kaznene prijave. Informer donosi priču o mogućim scenarijima raspleta afere i što će one značiti za sve koji čekaju novac.
U rubrici 'Savjetodavni kutak' ekipa Informera govori o svim raspoloživim opcijama i načinima na koji poduzeća-vjerovnici mogu zaštititi svoja potraživanja. I to u zemlji u kojoj zakoni, koji se tumače proizvoljno, uglavnom štite dužnike ili im zakonske rupe omogućuju izbjegavanje obveza, zbog čega i izostaju izravna inozemna ulaganja. Kako smanjiti rizik poslovanja i osigurati bolju naplatu prodanoga proizvoda ili usluge? Gledatelji imaju priliku saznati u ovotjednome izdanju emisije Informer!

Fotos

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.