poster

The Voice - Najljepši glas Hrvatske

The Voice Hrvatska (2015)

Musik, Reality-TV | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 10/10

SAISON: 2

FOLGE: 1

INHALT

Druga sezona donosi novitete u sustavu natjecanja: preuzimanje natjecatelja i nokaut fazu. Natjecanje za najljepši glas Hrvatske emitirat će se do 23. travnja kroz 14 emisija: pet emisija audicija, tri dvoboja, dvije nokauta i četiri emisije natjecanja uživo. Nagrada za pobjednika je ugovor s Universal Music Groupom.

76 kandidata pokušat će impresionirati mentore i doći što dalje u zahtjevnom pjevačkom natjecanju u kojem je važan samo glas. Tijekom audicija svaki će mentor odabrati njih 10 u svoj tim. U drugoj fazi showa - dvobojima - spojit će ih u 5 parova i odlučiti tko je bolji za nastavak natjecanja. U ovoj fazi novost je da će mentori moći preuzeti po jednog natjecatelja kojeg drugi mentori ne odaberu za nastavak natjecanja. U slučaju da je više od jednog mentora odabralo istog natjecatelja, odluka o izboru mentora je na natjecatelju.

I sljedeća faza showa je novost - nokauti. U ovu fazu svaki mentor ulazi sa šestero natjecatelja - petero iz dvoboja i jednim kojega je preuzeo iz drugog tima. Mentori odabiru po dvoje da pjevaju po jednu pjesmu i potom odlučuju tko je bio bolji te s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mogu preuzeti po jednog natjecatelja kojeg u nokautu izbaci drugi mentor.

U završnu fazu natjecanja - emisije uživo - svaki mentor ulazi s četvero natjecatelja. U polufinalnoj i finalnoj emisiji odluku o nastavku natjecanja i pobjedniku showa donose isključivo glasovi gledatelja i slušatelja.

Uz nova pravila, tu je i multimedijska nadgradnja kroz mobilnu aplikaciju The Voice Hrvatska za android i IOS, koju je HRT pokrenuo među prvima u svijetu. Korisnici domaće inačice The Voice aplikacije mogu pregledavati ekskluzivan sadržaj, pratiti omiljene natjecatelje i igrati nagradne igre.

Prvu od 14 emisija druge sezone showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" pogledajte večeras od 20 sati na Prvom programu HTV-a.

I ove sezone integrirani su svi komunikacijski kanali HRT-a - internetska stranica, Facebook i Twitter stranice, Instagram te YouTube kanal. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija.

Fotos

The Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas HrvatskeThe Voice - Najljepši glas Hrvatske

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.