poster

Visoke potpetice u slami

TALONS AIGUILLES ET BOTTES DE PAILLE (2012)

Drama | Frankreich

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 19

INHALT

Vanessa zamalo ne strada u prometnoj nesreći. Uvjerena je da je žrtva sabotaže za koju bi mogao biti odgovoran tajanstveni čovjek koji im prijeti i koji je ukrao Francescin kostur. Fabien se ponovno prisjeti nečega iz prošlosti i otkrije ostatak uspomene: Francescin bi ubojica mogao biti njegov otac. Stéphanie ode u bolnicu suočiti se sa Charlesom, svojim svekrom, i postane uvjerena da je zaista on krivac. A to i potvrdi Jeanne, Charlesova žena te Lucova i Fabienova majka. Prizna da je ona ukrala kostur kako bi zaštitila svoje sinove od strašne tajne s kojom živi otprije 40 godina. Za to vrijeme, Vanessa, koja očajnički čeka da Luc napokon shvati da joj se sviđa, kreće u akciju.

Scenarij: Emmanuel Bézier, Iris Ducorps, Marco Rivard
Redatelj: Alexis Charrier
Urednica: Ranka Horvat

Fotos

Visoke potpetice u slami 01Visoke potpetice u slami 02Visoke potpetice u slami 03Visoke potpetice u slami 04Visoke potpetice u slami 05Visoke potpetice u slami 06Visoke potpetice u slami 07Visoke potpetice u slami 08

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
  • Hautnah - Die Methode Hill (2002)

    image
    Clinical psychologist Dr Tony Hill's uncanny ability to see into the minds of murderers means he finds it difficult to distance himself from disturbing cases.
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Die Inselärztin (2018)

    image
    Dr. Filipa Wagner (Anja Knauer) hält nichts mehr in Deutschland. Sie zieht nach Mauritius, um dort als Hotelärztin zu arbeiten. Hoteldirektor Kulovits (Helmut...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.