poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Talkshow | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 5/10
(2 stimmen)

SAISON: 4

FOLGE: 4 - lifestyle emisija

INHALT

Vodimo vas u moderno uređen stan u potkrovlju, čije je uređenje bilo atraktivno zbog velikih kosina. U prilogu „Stvaramo dom stari dnevni boravak sedmeročlane obitelji pretvorili smo u malu oazu u shabby stilu, punu pastelnih tonova, dok vas u „Inspiracijama i trendovima upoznajemo s drvom kao nenadmašnim materijalom za uređenje. No, ukoliko želite namještaju ili zidnoj oblozi dati toplinu prirodnog drva uz umjerene troškove, preporučujmo iveral koji je savršena imitacija drva. Za sam kraj pokazat ćemo vam kako napraviti policu za zid koja se jednostavno i praktično sastavlja, te kako smo preuredili mali frizerski salon.

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Nedeljom u tri

    image
  • Librettó

    image
  • Ni crno ni belo

    image
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.