poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Kolumbien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 42

INHALT

Nakon razgovora s Alonsom, Olegario ode Marthi i pozove je na večeru. Ponudi joj da radi za njega i odustane od slučaja Irazábal. Martha zašuti razmišljajući o ponudi. Sergio koristi Fabiolinu situaciju i ode u hotel kako bi je počeo ponovno osvajati. U tom trenutku dođe Alonso. Njih se dvojica žestoko posvađaju, a Fabiola pokuša smiriti situaciju, no umori se i izađe iz sobe ostavivši njih dvojicu same. Sergio iskoristi Alonsov trenutak nepažnje te ga snažno udari u glavu, nakon čega se ovaj sruši na pod. Amparo je zbunjena. Ne želi se udati za Reinalda jer je zaljubljena u Rubéna, ali ne želi to priznati. Corina je moli da se ne uda ako nije sigurna u ono što osjeća prema Reinaldu. Corina odbije Rodrigovu ponudu za posao kako bi izbjegla biti s njim. Maleni Olegario pruža osjećaj moći te ona radnike tretira kao sluge, uključujući i Zenaidu.

Fotos

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.