poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Talkshow | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 3

FOLGE: 8 - lifestyle emisija

INHALT

U današnjoj epizodi upoznajemo vas s opusom kultnog hrvatskog arhitekta i znanstvenika Nenada Fabijanića čije se kreativne kompetencije protežu preko područja arhitekture, scenografije, skulpture i industrijskog dizajna. Nadalje, izrađujemo suvremenu kuhinju ravnih linija s lebdećim šankom koja se idealno uklapa u velike i otvorene prostore bez pregradnih zidova između kuhinje, dnevnog boravka i blagovaone, te prikazujemo kako možete sami izraditi jednostavne police drugačijeg stila. U 'Inspiracijama i trendovima' vodimo vas kroz opremanje dječjih soba, dok u prilogu 'Makeover' postojećim elementima dnevnog boravka pridružujemo nove, skladno nadopunjene bojama i stilom.

DAUER: 30 min

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.