poster

What's up Sjever-Jug

What's up Sjever-Jug (2024)

Dokumentarfilm, Reise | Kroatien
Regie: Sandra Basso

Benutzer-Bewertung: 9/10

SAISON: 1

FOLGE: 7

INHALT

Ekipa serije What's up Sjever-Jug proslavila je u Napulju rođendan Diega Armanda Maradone. Otišli smo u pizzeriju koja je hram slavnog nogometaša te pogledali njegove izlivene stope a i pojeli pizzu Maradona broj 10. Pratili smo i radni dan konobara Lorenza i promatrali njegov stil, pravi talijanski koji je u pokretima, u gestama, u pogledu koji sve vidi, ništa ne zaboravlja. Tri tisuće kilometara sjevernije služi se pire od krumpira i majoneza, specijaliteti koji idu uz haringu na festivalu nazvanom po ovoj ribi koja je temelj prehrane u Finskoj. Govorimo o razlikama konzumiranja alkohola na europskom sjeveru i na jugu. Gore se pije jednom tjedno, skupo i mnogo. Na jugu je jeftinije, pije se svaki dan, ali pomalo. Finci godišnje zarade više od 3 milijarde eura na izvozu video igara, a na radnom mjestu su najliberalniji. Radno vrijeme je po dogovoru, fleksibilno, a na poslu možete sjesti za svaki stol koji poželite.

Produzent: Vesna Banović

Fotos

What's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-Jug

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.