poster

Dora, izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije: prijenos 2. polufinalne večeri

Dora

Musik, Show | Kroatien

INHALT

Pratimo drugu polufinalnu večer Dore, izbora hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije, koji se ove godine održava u studijima HRT-a na zagrebačkom Prisavlju. Prekosutra, u nedjelju, 25. veljače, očekuje nas finalna večer ovog glazbenog spektakla.
Večeras ćemo čuti još 12 pjesama. Najboljih 8, prema izboru gledatelja (SMS i pozivi), plasirat će se u završnu večer kad ćemo čuti ukupno 16 pjesama od kojih samo jedna, kao predstavnica Hrvatske, odlazi na Eurosong u Malmö.
Voditelji druge polufinalne večeri su Duško Ćurlić i Anja Cerar.
U show programu nastupa predstavnica Slovenije na Eurosongu 2024. - Raiven. Na slovenski natječaj pristiglo je stotinjak kompozicija, a nakon preslušavanja i ocjenjivanja Raiven je izabrao žiri međunarodnih stručnjaka. Pjevačica imena Sara Briški Cirman je mezzosopranistica i pop pjevačica, a na Eurosongu će pjevati pjesmu Veronika, inspiriranu legendom o Veroniki Desinićkoj. Pjesmu autorski među ostalima supotpisuje i Bojan Cvjetičanin, pjevač grupe Joker Out, koja je prošle godine oduševila na Eurosongu.
Svoju pjesmu - "Maštariju" - na velikoj pozornici Dore, premijerno na HRT-u, predstavit će Martin Kosovec, ovogodišnji pobjednik The Voice Hrvatska.
Osim na HTV1 i HR2, Doru možete pratiti uživo i na platformi HRTi te na YouTube kanalu Dore.
Redoslijed izvođenja:
1. Lu Dedić - PLAVI LEPTIR
2. James Night - NEBO PLAČE
3. Lara Demarin - NE VJERUJEM TI
4. Alen Đuras - A TAMBURITZA LULLABY
5. The Splitters - OD KAD TE SANJAM
6. Boris Štok - CAN WE TALK
7. Baby Lasagna - RIM TIM
8. ET - PAMETNOM DOSTA
9. Vatra - SLATKE SUZE, GORKA LJUBAV
10. Damir Kedžo - VOLJENA ŽENO
11. Natalie Balmix - DIJAMANTI
12. Marcela - GASOLINE
Dizajner svjetla: Marko Foretić

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.