poster

What's up Sjever-Jug

What's up Sjever-Jug (2024)

Dokumentarfilm, Reise | Kroatien
Regie: Sandra Basso

SAISON: 1

FOLGE: 4

INHALT

U četvrtom nastavku posjetit ćemo norveške, grčke, talijanske, finske obitelji. Kako žive, kakav im je standard, što su im problemi, a što sreća? Što je to kolektivno i javno dobro u zemljama sjevera? Neočekivano i nenajavljeno bili smo na talijanskom vjenčanju gdje su se mladenci na prvi brak odlučili u 50 i nekoj godini. U Italiji je teško naći mjesto s lošom hranom, lošim vinom i lošom kavom, a to pravilo vrijedi i za beskućnike, za najsiromašnije koji nemaju za topli obrok. Posjetili smo sklonište u Vatikanu. S toplog juga otišli smo na hladni sjever i posjetili saune na otvorenom.

Produzent: Vesna Banović

Fotos

What's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-Jug

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.