poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Talkshow | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 5 - lifestyle emisija

INHALT

U prilogu „Dizajnerski prostori“ predstavit ćemo LAUBU – kuću za ljude i umjetnost, zaštićenom spomeniku kulture, koji je adaptiran na način da su sačuvane vrijedne povijesne karakteristike. Kustosica izložbe i udruge Lauba, Vanja Žanko, provest će nas kroz prostor koji je odraz kontrasta vlastitih namjena. U „Inspiracijama i trendovima“ posvetit ćemo se crtanju po zidovima, bojama i njihovim kombinacija uz gošću Jasminu Kauzlarić iz Duluxa, u „Makeoveru“ ćemo preobraziti blagovaonicu u samo dva dana, dok ćemo decoupage tehnikom obnoviti stari ormar i sami izraditi dekoracije za prostor uz gošću Vesnu Stipanović iz Chemca.

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.