poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Telenovela | Mexiko

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 127

INHALT

Lupita srdačno izgrli Armanda kada sazna da će osloboditi Ulisesa. Kada vidi koliko je prestrašena, kaže joj da je voli, na što mu ona uzvrati da i ona voli njega.Bruno upita Mercedes voli li ga ona samo kao prijatelja, no ona mu odgovori da ga ne bi poljubila da ga ne voli više od prijatelja i da prema nikomu nije osjećala ono što osjeća prema njemu.Morales kaže Augustu da nije smio pustiti Ulisesa jer bi ga se bilo lakše riješiti da je u zatvoru. Augusto mu odgovori da je bijesan na njega jer nije uspio. Kaže mu da nije smio tako riskirati pa je odlučio pustiti ga kako bi postao junak u očima svoje kćeri jer se nada da će vratiti njezino povjerenje. Naći će se druga prilika da se zauvijek riješi Ulisesa.Silvana zaprijeti Eusebiju da će ga prijaviti šefu ne kaže li joj što se zaista događa u školi.
Solange zadovoljno kaže Ulisesu da joj je otac divno postupio kada ga je izvukao iz zatvora, no da će ipak biti suđenja jer je Sabrina umrla. Ulises, već očajan, kaže da se uvijek nešto događa i da suđenja ne bi niti trebalo biti jer je on nevin. Lupita ga pokuša smiriti.

Fotos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Bergretter (2009)

    image
    Diese Koproduktion zwischen dem ZDF und dem ORF dreht sich um die Erlebnisse des Extremkletterers Andreas Marthaler (Martin Gruber), der mit seiner Freundin Sarah...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.