poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Telenovela | Indien

Wo zu sehen
Live Fernsehen Streaming
img
img

FOLGE: 79

INHALT

Ćanćal, na iznenađenje svih, odluči pomoći oko priprema za vjenčanje. Lalita je uzrujana i želi znati što joj je. Zanima je je li to dio plana. Ćanćal joj iskreno kaže da je promijenila mišljenje i da je sretna zbog vjenčanja. Dhirađ, čuvši njihov razgovor, zadovoljan je Ćanćalinom promjenom. Datum vjenčanja Anćal i Siddhartha je dogovoren. Vjenčanje će biti za petnaest dana. Đuhi i Saćin su sretni, no Ajuš je izrazito hladan prema Anćal i Siddharthu. Anćal je zabrinuta, no Siddharth i Ćanćal je uvjeravaju da će sve biti u redu. Sve ide po planu, no Imli ugleda anonimno pismo na pragu. Dhirađ pročita pismo u kojem stoji da će vjenčanje Anćal i Siddhartha biti ukleto. Obitelj će se raspasti, a jedan član će umrijeti!
Lalita i ujna žele da vračara pogled Siddharthov i Anćalin horoskop. Anćal se složi jer su joj Siddharth i njegova obitelj najvažniji na svijetu. Siddharth i Anćal se pitaju kako su prije rješavali probleme. Dhirađ odlazi u Sudipovu kliniku kako bi se obračunao s njim jer šalje lažna pisma. No, ono što tamo vidi pogodi ga kao munja. Sudip se odlučio oženiti s dr. Šonali i spreman je zaboraviti prošlost. Dhirađ se pita tko je onda poslao pismo.

Fotos

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.