poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Telenovela | Mexiko

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 68

INHALT

Prema Augustovim uputama, Eusebio Portillo govori Federicu i Luciju da je iz pouzdanog izvora doznao da se Ulises nalazi s g. Augustom kako bi mu dao informacije i da ga moraju fotografirati kako bi imali dokaz da je izdajica.
Augusto govori Solange da ne želi govoriti loše o njezinoj mami, ali da bi trebala biti oprezna jer je katkad puna ljubavi, a katkad je prilično stroga i emocionalno je nestabilna.
Agatha je bijesna na Eusebija jer je sam otišao g. Augustu iako su se dogovorili da će ići zajedno. Govori mu da ona radi sve prljave poslove, ali se to neće tako nastaviti.
Gabriela govori Ricardu da sada Patricio misli da je milijunaš i da će se jako razočarati kada dozna istinu. Patricio donosi dar za tatu, no on mu grubo govori da ga vrati.
Armando se priprema za biskupov posjet, a Sebastián i Valentina preruše se u svećenika i časnu sestru. Kad ugleda biskupa, Sebastián se sjeti da su ga oteli onaj dan dok su bježali od policije.

Fotos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Bergretter (2009)

    image
    Diese Koproduktion zwischen dem ZDF und dem ORF dreht sich um die Erlebnisse des Extremkletterers Andreas Marthaler (Martin Gruber), der mit seiner Freundin Sarah...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.