poster

My Daughters

Caterina e le sue figlie (2005)

Komödie, Drama, Familie | Italien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 5

INHALT

Na svadbu Caterine (Virna Lisi) i Attilia (Ray Lovoleck) iznenada dolaze njegova sestra Renata i njezin sin tinejdžer Michele. Fefè ju je napustio. Na Adelin (Alessandra Martines) poticaj, Agostina (Valeria Milillo) odlučuje potražiti posao. Prvu bračnu noć mladenaca prekida Adele, koja dolazi sa svojim djetetom, Caterinom mlađom. Adele odlazi u New York na nekoliko tjedana i mora ostaviti kćer s mladencima. Oni isprva odbijaju jer se spremaju otići na Sejšele, no Adele ih uvjerava da će djetetov otac doći po malenu sutradan te da neće zakasniti na svoje bračno putovanje. No zbog napete atmosfere u Attilliovoj kući, Caterina ipak odlučuje zadržati dijete kod sebe. U međuvremenu, Fefè poziva Renatu na večeru te joj pruža nadu za pomirbu.
U školi plesa Liliana (Iva Zanicchi) i Caterina upoznaju Eleonoru, atraktivnu ženu od četrdesetak godina koja je nedavno otvorila trgovinu u Anfri. Attilio je prisiljen paziti na dijete koje mu priraste srcu. Agostina, protiv Ettoreovih želja, upošljava dadilju Njemicu te obznanjuje svom suprugu i kćeri Rebecci da će potražiti posao. Liliana dobiva dobre vijesti. Njezin sin Enrichetto dat će otkaz u Španjolskoj i vratiti se u Italiju. Uvjerena je da će sina uspjeti zadržati kraj sebe u Italiji ako mu samo uspije pronaći ženu. Enrichetto živi s mladićem Pablom kojem ide na živce činjenica da njegov dečko nije još otkrio majci svoje homoseksualne sklonosti unatoč tomu što se njih dvojica namjeravaju vjenčati. U međuvremenu, Renata na večeri s Fefèom otkriva da je on zapravo došao službeno zatražiti rastavu.

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Um Himmels Willen (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Bolji zivot (1987)

    image
    Trials and tribulations of family Popadic, a typical family of five with their everyday problems.
  • Inspetor Max (2017)

    image
    A sequel to Inspector Max (2004) 10 years after the original series.
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Rike (Klara Deutschmann) erhält die Chance ihres Lebens. Mit der Pferdedressur im traditionsreichen Gestüt ihrer Familie wollte sie nichts mehr zu tun haben,...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.