poster

Kumovi

Kumovi (2022)


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 1/10

SAISON: 1

FOLGE: 69

INHALT

Aljoša i Vinko nastavljaju prepirku na Stipanovu grobu, a uz njih su i Jadranka i Vesna koje su nezadovoljne jer provode Valentinovo na groblju.
Janko je odlučan u nakani da se promijeni i da bude vjeran. Za Lucu priprema romantično iznenađenje, no planove mu kvari Vedrana. Lara je ipak pristala na spoj s Martinom, ali se iznenadi kada joj Martin otkrije da zapravo treba njenu pomoć, jer se želi pomiriti s Matijom.
Mirjana je iznenađena dolaskom Nevenke i spoznajom kako Mate još nije formalno razveden. Mirjana ne želi imati ništa s Matom dok je u braku, a Nevenka se želi pomiriti s Matom.
Zlatan se pokušava ispričati Milici jer ju je povrijedio te saznaje od nje da je Vedrana bila godinama zaljubljena u njega.
Soldo je u posjetu Akrapima. I dok se Zvone brine za Anđelu sa sigurne udaljenosti, Anđela osvaja Soldu valentinovskim ručkom koji je napravila za Zvonu. Soldi se sve više sviđa Anđela i nudi joj nemoralnu ponudu.

Fotos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • The Good Fight (2017)

    image
    Zwischen Recht und Gerechtigkeit gibt es häufig einen großen Unterschied. Auch damit haben die Anwälte um Diane Lockhart (Christine Baranski), Adrian Boseman...
  • Tropiques criminels (2019)

    image
    On the Caribbean island of Martinique, in the middle of the tropics, several mysterious murders occur. Now it is up to the two investigators Mélissa Sainte-Rose...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Nachdem er jahrelang in Berlin gearbeitet hat, kehrt Oberstaatsanwalt Bernd Reuther (Rainer Hunold) zurück nach Hessen und ermittelt fortan unter den schwarzen...
  • Dan Sommerdahl - Tödliche Idylle (2020)

    image
    Basierend auf den erfolgreichen Romanen von Anna Grue ermittelt Dan Sommerdahl (Peter Mygind) in seiner Heimatstadt Helsingør gemeinsam mit seinem besten Freund...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.