Benutzer-Bewertung: 10/10

SAISON: 1

FOLGE: 3

INHALT

Svojim utjelovljenjem Krist je posvetio ljudski život. Na taj je način on postao prva, živa ikona. Treća epizoda serije U potrazi za svetim vodi nas u susret velikom blagu kršćanskog istoka: umjetnosti izrade ikona koje nisu samo umjetnički fenomen. One su natopljene teologijom i izraz su molitve onih koji ih stvaraju i onih koji se pred njima mole. One su prozor prema svetome. Prozor prema svetome vidi se i u službi životu i onima čiji je život ugrožen, upravo kao što to čine sestre Majke Terezije kao zauzete službenice poštovanja i ljubavi prema životu.

Autor teksta: dr. Daniel Miščin
Autor glazbe: Kevin MacLeod

Fotos

U potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost životaU potrazi za svetim: Svetost života

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.