FOLGE: 105

INHALT

Nakon što je Rosario obavijestila Carmela da je Lucrecia trudna, on je uhvati za ruku i zaprijeti joj da će joj uzeti dijete ako je njegovo. Julián se tada pojavljuje i napadne ga jer ju je dodirnuo. Rosario želi pronaći novoga kupca svojih jabuka i kaže to Modestu koji joj se usudi predbaciti što nije svojoj kćeri zahvalila na trudu te što se uopće ne ponosi njome. Dvojica policajaca čekaju Carmela u njegovoj kući kako bi ga uhitili, no on bježi i oni odvode Asunción kao njegovu pomagačicu. Renata ispriča Loreni da Lucrecia i Julián očekuju dijete. Lorena pobijesni i unajmi automobil kako bi se odvezla u San Pedro. Lucrecia šeće voćnjakom, Julián stiže ne znajući da ga Lorena prati. Kada se poljube, Lorena krene automobilom na njih, no Julián odgurne Lucreciju i Lorena udari glavom u vjetrobransko staklo. Justina ulazi u Lucianovu kuću s Renatom kako bi uzela svoje stvari, odvjetnik je ugleda, kaže joj da mu je uništila život te se baci na nju uhvativši je za vrat.

Fotos

Moj grijeh 01Moj grijeh 02Moj grijeh 03Moj grijeh 04Moj grijeh 05Moj grijeh 06Moj grijeh 07Moj grijeh 08Moj grijeh 09Moj grijeh 10Moj grijeh 11Moj grijeh 12Moj grijeh 13Moj grijeh 14Moj grijeh 15

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.