FOLGE: 86

INHALT

Ángel uvjeri Emilija da je opasno suprotstavljati se Álvaru. Ljutita Thelma spočitava Emiliju što se izlaže opasnosti zbog Aline, a ima sina. Coral izruči Sorayu i njezine prijateljice policiji i optuži ih da su ubile Edelmiru. Došao je dan vjenčanja Aline i Orlanda. Hodajući prema oltaru, Alina popije sirup koji joj je pripravila Luba. Álvaro pobjesni kad vidi da je Emilio živ i napadne ga. Otac Cristóbal ih upozori da će prekinuti vjenčanje ako ne prestanu. Emilio pita Lubu je li poslala pismo koje joj je dao. Alina se onesvijesti. Elías dolazi pred generala Ochou i zamoli ga da pošalje svoje ljude u Sierru Escondidu. Emilio otjera Álvara s hacijende.

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Bergretter (2009)

    image
    Diese Koproduktion zwischen dem ZDF und dem ORF dreht sich um die Erlebnisse des Extremkletterers Andreas Marthaler (Martin Gruber), der mit seiner Freundin Sarah...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.