poster

Bondi Harvest With Guy Turland

Bondi Harvest With Guy Turland (2018)

Dokumentarfilm, Kochen | Australien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 10/10

U emisiji „Plodovi Bondija s Guyom Turlandom“, ovaj australski kuhar po prvi put na televizijski ekran donosi svoj osebujni stil. Emisija je idealna za svakog tko voli ukusnu hranu, koja je istovremeno i zdrava, s posebnim interesom za svježe sezonske okuse. Guy, lokalni kuhar, surfer i ronilac na dah, pokazuje jedinstveni spoj zdravog, svježeg i jednostavnog kuhanja inspiriranog australskim načinom života na plaži. Na svjetski poznatoj sunčanoj plaži Bondi, Guy će predstaviti savršene ljetne menije. S gledateljima će podijeliti svoje omiljene sezonske recepte - od klasičnih australskih roštilja, do vrhunskog doručka kojeg svatko može pripremiti kod kuće. On vjeruje da svi mogu birati bolju hranu i dalje kuhati ukusna jela na zdraviji način - uključujući i čokoladni kolač!

EMPFEHLUNG
  • Bakina kuhinja (2014)

    image
    Svatko od nas ima svoja dragocjena sjećanja kad je riječ o omiljenim jelima iz kuhinja naših baka. Sigurno se i vi sjećate barem jednog omiljenog bakinog...
  • Iz naše kuhinje

    image
    Kulinarski šou RTRS televizije.
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Da, draga (2021)

    image
    Često je tema razgovora priča o tome: „Tko bolje kuha - muškarci ili žene?“ Na neki način upravo je to okosnica novog kulinarskog showa na OBN televiziji „Da,...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.