Bewertung: 6.9/10
Benutzer-Bewertung: 8.5/10
(32 stimmen)

Anzahl der Episoden: 40

Inhalt:

Na početku nove sezone, junake serije zatičemo u problemima sa kojima smo ih ostavili na kraju prethodne. Jovo pokušava da pomogne Olgi i oslobodi je optužbi za korupciju, Luka i Bojana su u zategnutim odnosima poslije događaja od prošlog ljeta, Savo se trudi da nađe investitore za svoje velike i ambiciozne poslovne projekte. Jedan veliki i lijep događaj označiće početak novog i drugačijeg života. Bojana saznaje da je trudna i to doprinosi pomirenju sa Lukom, te dovodi do odluke da se vjenčaju. Istovremeno, Savo upoznaje mladu i tajanstvenu Milu Kovač, koja počinje da volontira u njegovoj firmi. Mila vremenom dokazuje svoje sposobnosti i postaje nezamjenljiv Savin saradnik. Ipak, oko Mile postoji misterija vezana za njenu čudnu porodicu – njen otac, sada invalid, nekada je bio čovek od velike moći u bivšoj Jugoslaviju. Iako Mila ne upućuje Sava u svoje porodične tajne, njihov odnos se brzo razvija i prelazi granice privatnog i profesionalnog. Potpunu suprotnost Mili predstavljaće Anči Nikezić, mlada i ambiciozna advokatica, s kojom će se Savo povezati tokom pokušaja da pomogne Bojaninom kumu Aleku da se izvuče iz zatvora u koji je dospio zbog poslova sa Serdarom, budvanskim narko bosom. Alekovo oslobađanje značiće i početak dugog i žestokog neprijateljstva između Sava i moćnog narko-bosa Petra Serdara. U međuvremenu, nad Savinu firmu nadviće se veliko iskušenje oličeno u pojavi ruskog biznismena Alekseja Lebedeva, koji postaje velika konkurencija i prijetnja za novoizgrađeni Savov hotel, jer Aleksej se izdaje za predstavnika velikog hotelskog lanca – Hilton. Po strani od sukoba Bačićeve firme i predstavnika kompanije Hilton, svoje živote pokušavaće da srede i Jovo i deda Joko, obojica tražeći sreću u vezama – Jovo sa modernom, emancipovanom i zahtjevnom Kristinom, inače državnom tužiteljkom, a Joko sa znatno mlađom, lijepom i neobičnom Lucijom, vlasnicom skromnog Budvanskog bifea. Nova iskušenja u međuvremenu će doći i za Luku i Bojanu. Dok čekaju da na svijet dođe njihova ćerkica i Savina unuka, Luka će se uplesti u aferu sa lepom i usamljenom Enom, zarobljenom u nesrećnom braku.

EMPFEHLUNG
  • Hannibal (2013)

    image
    Explores the early relationship between the renowned psychiatrist and his patient, a young FBI criminal profiler, who is haunted by his ability to empathize with...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.