Benutzer-Bewertung: 10/10
(3 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 6

INHALT

Gospođica Maffei ne propušta nijednu priliku da se iskali na Maddaleni, a nakon što sazna da se Maddalena zaručila za njezina nećaka Tommasa, njezina mržnja prema mladoj sluškinji se dodatno pojača. Kad vidi Tommasa u prijateljski prisnom razgovoru s obrazovanom nećakinjom Corradijevih Carlottom, Maffei se zavara da bi Carlotta mogla šarmirati Tommasa da zaboravi skromnu sluškinjicu. Carlotta je diplomirala građevinarstvo unatoč činjenici da je žena i planira olakšati transport mramora te svoje ideje podastire Corradu.
Silvia odlazi u Svetu Krunu, ondje se susreće s Brandom te ponovno oboje podliježu strasti. U međuvremenu Guendalina se veseli kako će ona i Alberto imati divan život u Rimu zahvaljujući njegovoj političkoj karijeri.
Silvia odlazi u posjet svom ocu na selo. Razgovara s njim o odnosu s majkom i o pravom smislu ljubavi.
Brando i Silvia se počinju tajno susretati. Shvaćaju da ne mogu jedno bez drugoga i sanjaju o zajedničkom životu daleko od Carrare.
Tommaso putem do vile Corradi nailazi na kraljicu Jelenu i s njom riješi delikatnu situaciju, porode zajedno jednu ženu. Kraljica je pod dojmom spremnosti i nadarenosti tog mladića pa ga pozove da skupa s Maddalenom prisustvuje ljetoj zabavi na imaju San Rossore.
Silvia pokuša saznati od časne majke gdje je odvedena Albertova nezakonita kći Nora da bi se spriječio skandal, no ona joj ništa ne želi odati, već obavijesti Corradije o tome.
Tommaso priopći Maddaleni o susretu s kraljicom i pozivu u San Rossore, a potom je zaprosi.
Silvia se sve više zaljubljuje u Branda. Razmišljajući o tome na što je sve spremna obitelj Corradijevih u vezi s neželjenim djetetom, ona uviđa da je u zlatnom kavezu, u svijetu kojemu zapravo ne pripada.
Situacija s kopačima u kamenolomu je sve dramatičnija...

Fotos

Sacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amore

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • First Day - Ich bin Hannah (2020)

    image
    Hannah Bradford ist ein zwölfjähriges Transgender-Mädchen, das die Herausforderungen des Schulanfangs meistert und den Mut findet, ihr authentisches Selbst zu...
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • U klinču (2022)

    image
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    Die britische Schriftstellerin Rosamunde Pilcher ist Namensgeberin der erfolgreichen Filmreihe des ZDF. Basierend auf deren Romanen entstehen mehr als 100...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.