poster

Puls - priče s potpisom

Puls (2018)

Nachrichten | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 6

INHALT

Neke su životne priče toliko snažne da vrijede ponovnog gledanja. Baš takve skupili smo u ovom izdanju Pulsovih priča s potpisom. Ukrcajte se i otplovite s nama jer idemo na more...
Od nesreće koju je preživio prošle su godine, desetljeća. Ali sjećanja su još živa. Kao da je bilo jučer. Prisjećamo se potresne ispovijesti - kako sam preživio nesreću na moru?
Život na otoku nezamisliv je bez broda, pa tako u Betini tvrde da gajeta popravlja i društvo i ljude. Nekada su bili središte života, a koje priče danas brodovi kriju?
Ima ljudi koji vas odmah osvoje, fasciniraju svojim postignućima, istodobnom skromnošću. Takav je mladi zadarski umjetnik Mario Javoran. Ugljenom olovkom stvara remek-djela, koja je pjesnik nazvao muzikom oka.

Fotos

Puls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisom

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Fast Money: Half Time Report

    image
    A panel of financial insiders gives advice to brokers, traders and investors to help individuals make the best use of breaking news and market insights.
  • A La Carte

    image
  • SWR Aktuell Rheinland-Pfalz

    image
  • NDR Info

    image
    Von Montag bis Freitag, täglich am Nachmittag und am Abend: aktuelle Nachrichten und Informationen aus dem ganzen Norden.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.