poster

Hrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvu

Hrvatska zajednica u Čileu (2019)

Dokumentarfilm | Kroatien

Wo zu sehen
Live Fernsehen Streaming
img
img

SAISON: 1

FOLGE: 4

INHALT

Hrvati se općenito smatraju uglednom useljeničkom skupinom u Čileu. Od samog dolaska, pa sve do najnovijih naraštaja, imamo hrvatske predstavnike u izvršnoj, zakonodavnoj i sudskoj vlasti. Vrlo su istaknuti u kulturi, umjetnosti, u obrazovnom sustavu, crkvenoj hijerarhiji te poduzetničkim krugovima.
U Čileu su Hrvati i njihovi potomci na vrlo dobrom glasu. Imaju položaj i ugled. Sinovi i unuci iseljenika stekli su i visoko obrazovanje i s vremenom postali važan stup ovoga društva.
Velika hrvatska iseljenička zajednica u Čileu ima značajnu ulogu u gospodarskom, društvenom i političkom životu te daleke i moćne južnoameričke zemlje.

Fotos

Hrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvu

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.