poster

Kuhinja moga kraja

Kuhinja moga kraja (2017)

Kochen, Unterhaltung | Serbien

Benutzer-Bewertung: 10/10

SAISON: 6

FOLGE: 5

INHALT

Upoznajemo Mirjanu Miletić iz Uzovnice. Njen život obeležila je Drina, najlepša kod Ljubovije. Pored nje je upoznala i prvu ljubav, supruga Radovana, i radovala se kada je dobila ćerku Mašu, profesora engleskog u Novom Sadu. Uz Drinu je i kuvala i ugostila svoje nove drugarice. Dok ne ispuni veliku želju da sa suprugom napravi etno selo, od zaborava uspešno čuva pravljenje rezanaca i juke na starinski način, a u udruženju "Vila" iz Ljubovije je najpoznatiji član po izradi poentlesa, španskog kraljevskog veza. Skromna i vredna sa osmehom se uklopila u novo društvo, a njene drugarice su sa uživanjem prvi put uz Mirjanu proživele drinski san u kuhinji na obali te reke.

Fotos

Kuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga kraja

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.