poster

Fullscreen - Svetlana

Fullscreen

Dokumentarfilm | Bosnien und Herzegowina

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

FOLGE: Fullscreen - Svetlana

INHALT

Dokumentarni film Svetlana govori nam o životnim izazovima, kao i neizvjesnostima koje život nosi. Glavni junak filma, Milan, čovjek je koji je na putu od komunizma do kapitalizma skrenuo s tračnica i stjecajem nesretnih okolnosti našao u međuprostoru, u kojem se snalazi na sebi svojstven način. Milanova životna priča veoma je teška, turbulentna, nabijena emocijama i životnim iskustvima koja su nekada bila okrutna prema njemu. Spas od sjećanja na teško djetinjstvo, a poslije i na cijeli život, on pronalazi u konstantnom radu i čekanju Svetlane, osobe koja mu je jedini i pravi - kako on kaže - istinski drug, a, s autorove tačke gledišta, i ugao gledanja iz koje je ispričana ova priča.

Fotos

Fullscreen - SvetlanaFullscreen - SvetlanaFullscreen - SvetlanaFullscreen - Svetlana

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Snakes in the City (2014)

    image
    Simon Keys und seine Freundin Siouxsie Gillett sind in Durban, Südafrika, im Einsatz, um die Bewohner vor gefährlichen Schlangen zu schützen.
  • Quarks im Ersten (2010)

    image
    Wissenschaft, die unterhält: Ralph Caspers und Mai Thi Nguyen-Kim schaffen es, auch komplizierte Themen in spannende Entdeckungsreisen zu verwandeln.
  • Porodične tajne

    image
    Porodične tajne gledaocima, bar na tren, omogućavaju da zavire u živote drugih ljudi koji ostavljaju utisak sretne porodice, a u njihovom domu, između četiri...
  • Agro-Ekologika

    image
    Emisija "Agro-Ekologika" donosi informacije i zanimljivosti vezane uz razne projekte koji se provode na području BiH, vezane uz prirodu. U emisiji sudjeluju i...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.