poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

Spielshow | Kroatien

SAISON: 5

FOLGE: 14

INHALT

I prije kraja Bojan zaslužuje titulu "srećkovića" sezone! U zadnjoj igri 13. emisije kolo sreće donijelo mu je točno onoliko koliko treba za pobjedu - velikih četiri, za ukupnih 50 prema 49.
Kako će se rasplesti predzadnja emisija? Na Badnju večer jedni preko puta drugih ovaj put stat će članovi obitelji: uspješni hrvatski karate reprezentativci - braća Kvesić, naši slavni hrvači - braća Žugaj i glumice - majka i kći Rocco. Tko je bio brži, spretniji i pokazao više znanja? Tražili su se odgovori i na ova pitanja: jesu li Sućuraj i Svirče mjesta na Hvaru ili Braču? Što je na naličju 50 lipa? Koji se hrvatski grad u antici nazivao Mursa? Koji je grad najveća hrvatska riječna luka na Dunavu?
Za Gorana igraju - Ivan Kvesić, Neven Žugaj i Nada Rocco. Na Bojanovoj strani - Ivanov brat Anđelo, Nevenov brat blizanac Nenad i Nadina kći Barbara. Jedni drugima pomoć i potpora, a sada su na suprotnim stranama. Pravi mali obiteljski ogled!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Fotos

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.