poster

Croatia's Finest by Dhruv Baker

Croatia's Finest (2016)

Dokumentarfilm | Großbritannien, Kroatien
Regie: Deni Husta

SAISON: 1

FOLGE: 4

INHALT

Zadar, grad koji se mora posjetiti, sljedeća je postaja na Dhruvovom putu otkrivanja Hrvatske. Grad prepun života, gotovo s previše prekrasnih i znamenitih mjesta za samo jednu epizodu. Dhruv susreće Petru, mladu cheficu, koja ga upoznaje s cijelom paletom izvrsnih jela od morskih plodova. Zajedno pripremaju prekrasne gastronomske kreacije, pa čak i smoothie od magarećeg mlijeka. Njihova harmonija najbolje dolazi do izražaja u zajedničkom kuhanju na instalaciji "Pozdrav suncu".
Proizvodnja: Mak Production

Drehbuch:
Produzent: Tadija Kolovrat
Moderator: Dhruv Baker

Fotos

Croatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv Baker

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.