poster

Sjedni, odličan

Sjedni, odličan! (2016)

Lehrreich | Kroatien
Regie: Alceo Marti

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

FOLGE: 4

INHALT

U razredu učiteljice razredne nastave Nikoline Matovine Hajduk iz zagrebačke OŠ Pavleka Miškine uvijek je veselo, uči se u igri i grupnom radu. Učiteljica je i trenerica brzog čitanja, a kolegama iz cijele zemlje na seminarima neumorno prenosi nove metode poučavanja i motivacije. Opušta se pletenjem, a na treninzima boksa puni energijom za nove ideje koje stalno uvodi u nastavu.
Tehnologija je dobrodošao pomoćnik u nastavi, ne treba je se bojati - moto je kojim se u nastavi vodi učiteljica razredne nastave Josipa Blagus kada sa svojim učenicima iz OŠ Bukovac igra online kvizove i vodi videokonferencije. Trčanje je ispunjava novom energijom i briše negativne misli, planira istrčati polumaraton a berba maslina vraća je u djetinjstvo.
Ana-Marija Jagatić Korenika profesorica je na Zavodu za vinogradarstvo i vinarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Znanstveni interesi vezani su joj uz tehnologiju, kemijski sastav i senzorni profil vina. U slobodno vrijeme i u vlastitom obiteljskom vinogradu vodi brigu o proizvodnji grožđa i vina, a savjetima o vinu pomaže i članovima vinogradarske i vinarske udruge.

Fotos

Sjedni, odličanSjedni, odličan

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Lovački savjeti

    image
    Saznajte novosti u svetu lova i otkrijte nove savete uz emisiju Lovački saveti.
  • TV Teatar

    image
    U želji da televizijski gledaoci, koji nisu u prilici da prisustvuju pozorišnom činu, kao i ljubitelji teatra, dobiju uvid u što kvalitetniji dramski tekst i što...
  • Fast Track English (1997)

    image
    Englischkurs für Teilnehmer, die ihre Englischkenntnisse auffrischen und vertiefen wollen.
  • Grundkurs Mathematik (2009)

    image
    Der „Grundkurs Mathematik“ des BR Fernsehens soll Defizite im wohl unbeliebtesten Schulfach der Welt ausgleichen und gibt Nachhilfe in Sachen Lineare...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.