SAISON: 3

FOLGE: 30

INHALT

Osamnaestogodišnji Nino maturant je škole za cestovni promet u Zagrebu. Prije pet godina je s roditeljima i dvije mlađe sestre doselio iz Slavonije. Voli kuhati, a specijalnost mu je pečenje tradicionalnih slavonskih kolača, što je naučio od mame još dok je bio mali. Nino kuha svaki vikend svojoj obitelji, a često priprema i večere za prijatelje. Uz kolače i slavonski čobanac, njegov glavni adut u kuhinji je janjetina ispod peke.

Fotos

Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5Večera za 5

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Paparazzo lov (2013)

    image
  • Der Katzenflüsterer (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Pinkove zvezdice

    image
    “Pinkove zvjezdice” je glazbeno natjecanje za djecu do 15 godina. Od početka prikazivanja 2014. godine, ovaj show program za djecu stekao je vjernu publiku koja...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.